the OFFICER: jouw administratieve & financiële sidekick

Administratieve freelancer in Averbode (& ver daarbuiten)

Katrien the OFFICER

Katrien Pairoux © Foto

Op professioneel vlak heb ik één missie: jou als ondernemer ondersteunen met je (financiële) administratie. Achter de schermen buig ik me over de vraag wat er in jouw business allemaal sneller, makkelijker en efficiënter kan. Zo heb jij een zee van tijd én energie over om eindelijk dat ene project uit te werken waar je al zolang op broedt.


Na mijn studies Accountancy & Fiscaliteit werkte ik 20 jaar lang als accountant en projectmanager voor onder andere KBC, Toyota & Uitgeverij Averbode. Fijne jobs, maar ik wilde meer. Gedreven ondernemers verlossen van hun kopzorgen door hun administratieve shizzle van hen over te nemen: daar gaat mijn hart pas écht sneller van slaan.


Gaan we samen in zee? Dan haal je een ervaren stuurvrouw aan boord die niet alleen kan toveren met cijfers & structuur, maar die ook strategisch met je meedenkt over je vaarroute. Mijn legendarisch enthousiasme krijg je er gratis en voor niets bij 🙂

Wie is Katrien?


  • Founder van the OFFICER
  • Getrouwd met Geert & mama van Thomas, Charlotte en Victor
  • Fiere inwoner van het prachtige Averbode (yep: dat dorpje in de Kempen waar je heerlijk kan wandelen of ijsjes kan eten in de schaduw van de Abdij)
  • Krijgt tonnen energie van werken voor & met ondernemers met een missie
the OFFICER
Katrien Pairoux
Langedreef 30
3271 Averbode
info@theofficer.be
+32 478 34 49 50
BE 0895 551 411
Facebook
Instagram @Katrien_theofficer
LinkedIn the OFFICER

© Copyright the OFFICER - All Rights Reserved

Weigeren

OK

Deze website maakt gebruik van cookies.
Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.